Jesen vrelija od leta!

00

Leto je već na zalasku, a sudeći po najavama Dušana Bačića, očekuje nas i jako vrela muzička jesen.

Hitovi poput Severinine Tarapane, Nedine Viljamovke i Sašinog mega hita Slučajno obeležili su ovo leto. Punili su se klubovi, diskoteke, osvajala prva mesta na radijskim top listama i obarali Youtube rekordi gledanosti, ali, to je, izgleda, samo početak.

„Leto samo proveli radno, vrlo malo je bilo vremena za odmaranje. Pišu se nove pesme, koje će, nadam se, proći dobro kod publike. Zadovoljan sam letom koje je iza nas, mislim da je bilo par hitića“, skromno kaže Dusan, uz čiju Tarapanu djuska ceo Balkan i čiji tekst za pesmu „Slučajno“ pevuši „svega“ 12 milona ljudi.

U pripremi je novi albim Radmile Manojlović na kome će se naći dve numere autorsko-producentskog tima Dušan Bačić i Bojan Dragojević. Zatim, očekujemo novi hit Nede Ukraden, Milice Todorović, Renata i jos nekih izvodjača čija imena za sada ostaju u tajnosti.

„Mislim da će ovo biti zanimljiva jesen sa puno dobrog ritma i pevljivih tekstova, uspeli smo da ostvarimo saradnju sa par sjajnih pevača i mislim da će se to publici svideti“, dodaje Bačić.

Bez sumnje, svi ljubitelji kvalitetog domaceg zvuka sa radošcu mogu da očekuju jesen pred nama, jer će drustvene mreže, radio stanice usijati od novih hitova iz Dušanove radionice.

Ostaje nam da se strpimo jos malo i sačekamo premijere novih pesama, a do tada ćemo pratiti rad ovog mladog autora, od koga, svakako, možemo da očekujemo još mnogo prijatnih iznenadjenja.

dule-012