Konačno izašao dugoočekivani singl Učiteljica

00

Tri mlade, talentirane i iznimno atraktivne djevojke Matea, Silvija i Ana, poznatije kao Učiteljice, u posljednjih nekoliko mjeseci podignule su cijelu regiju na noge, a na glazbenu scenu ušle su u itekako uspješno.

Učiteljice su ovog ljeta iznenadile sa čak dva dueta , jedan sa Jasminom Stavrosom, a drugi sa Nedom Ukraden.

Djevojke su jako uzbuđene zbog svoje prve solo pjesme, a pozitivni komentari stižu sa svih strana. Matea (glavni vokal u bendu), kaže da se sjajno provodi stvarajući nove pjesme sa curama.

‘Na našoj novoj pjesmi smo vrijedno radile i usput se dobro zabavljale ovog ljeta i sigurna sam da će publika prepoznati naš trud , te da će rado slušati naš novi singl’, kaže Matea. ‘Na estradnu gužvu smo se brzo navikle, drago nam je kad se priča o nama, veselimo se budućim gostovanjima i nastupima, jer ćemo se ove jeseni družiti sa publikom u mnogim gradovima’, dodaju Silvia i Ana iz benda Učiteljice.

‘Naša nova pjesma je dosta drugačija od prethodne dvije, a ovog puta smo u malo nježnijem raspoloženju, te je i spot u bajkovitom okruženju i u nesvakidašnjim kostimima. Ne propustite pogledati spot, sigurno ćete uživati’, poručuju Učiteljice.

nisam ja tvoja uciteljica - itunes photo