Novi ludi hit! Učiteljice – Luda kuća

00

Izazovne i sve popularnije Učiteljice premijerno su predstavile novi singl ‘Luda kuća’ u izdanju Hit Recordsa.

Lepe članice banda Učiteljice, Matea, Silvia i Ana, skupa nastupaju tek godinu dana, a već su se uveliko uvukle pod kožu publici širom regije, sjajnim duetima sa Severinom, Jasminom Stavrosom i Nedom Ukraden, kao i svojim solo pjesmama.

Njihov novi spot i pjesma kojom će se predstaviti na predstojećem CMC festivalu u Vodicama, nosi naziv ‘Luda kuća’ i kako kažu cure, ova pesma je sve, samo ne ozbiljna.

-Kako su nam pjesme postajale popularnije, tako su nam i muškarci počeli sve više prilaziti. Ipak, malo je bilo onih ozbiljnih, a često nam se događa, kao i drugim curama, da nam prilaze oženjeni muškarci. Ovu pjesmu posvećujemo njima i želimo ih posavjetovati da malo više čuvaju svoje žene te da se malo više brinu o njima .

Često dobijamo ponude tipa:”Mogu li kod vas na instrukcije?’ – ‘Ne može, nema instrukcija za oženjene, a i ovi drugi se trebaju više potruditi’- kroz smijeh kažu cure iz grupe Učiteljice.

Novi singl i ovoga puta autorski potpisuje poznati dvojac Bojan Dragojević i Dušan Bačić koji je istaknuo: ‘Učiteljice su porasle i čini mi se kako su sa svakom novom pjesmom sve jače i više samouvjerene. Drago mi je da sam dio ovog tima i kada pogledam spot i poslušam pjesmu, mogu samo reći „Bravo cure,odradile ste posao i bolje nego sto sam očekivao!’

Kako zvuči novi singl, odnosno kako izgleda video spot ‘Luda kuća’ u kojem Učiteljice poručuju ‘Nema instrukcija za oženjene muškarce’ pogledajte!

preuzeto sa sajta Vecernji.hr

dsc_3696