Renato – Novi mladi pevač izuzetnog glasa

00

Hit Records u saradnji sa Dušanom Bačićem pretstavlja novo lice na muzickoj sceni. U pitanju je mladi pevač ,izuzetnog glasa i neponovljive interpretacije, Renato.

Renatov novi singl, koji nosi naziv „Da te volim“ potpisuje provereni autorski tim Dušan Bačić, Fayo, Bojan Dragojević koji se slažu da je reč o momku blistavog glasa ,pred kojim je velika karijera.

„Sasvim slučajno sam imao prilike da čujem Renata ,na jednom takmičenju pevaca,odmah se izdvojio i bio za klasu iznad svih ostalih. Pozeleo sam da uradim pesmu za njega,a Hit Records je svom snagom stao iza ovog projekta jer je to kuca koja zna da prepozna pravi talenat i potencijal“,kaze Dušan Bačić.

Imali smo prilike i da se uverimo da je ovaj mladi pevač, miljenik ženske publike,te na pitanje kako se snalazi sa zenskom publikom,kroz osmeh odgovara: „To je najlepsi deo ovog posla, zeleo bih da imam sto vise publike,pogotovo zenske. Nadam se da ce im se dopasti moja nova pesma. Otpevao sam je misleci na jednu devojku,ali je sada posvecujem svim devojkama i siguran sam da ce se mnoge pronaci u njoj“.

Premijera nas očekuje kroz nekoliko dana.

2 predlog