Novi HITOVI koji su obeležili LETO 2017!

01

Da se vredno radilo u muzičkoj radionici kompozitora i tekstopisca Dušana Bačića i aranžera/producenta Bojana Dragojevića, pokazuju upravo veliki hitovi koji su obeležili ovo leto!

Za sam početak i najavu leta pobrinula se vatrena pesma Tarapana Band-a – U krevetu! Poslušajte:

Za 50 godina muzičke karijere, neverovatne energije i sjajnih pesama, Neda Ukraden je fanove častila kako dolikuje, pesmom „Favorit“, koju potpisuju Bačić i Dragojević!

Učiteljice i DJ Mateo zvanično otvaraju leto sa pesmom „Tako se to radi“. Pored muzike i teksta ovoga puta dvojac Bačić/Dragojević pobrinuo se i za spot (Orange Videos Production Team)! Pesma je za 3 meseca skupila 3.000.000 pregleda na YouTube-u.

Istog dana izlazi i pesma brzog i veselog latino ritma u izvođenju Tarapane pod nazivom „Ona spava“. Takođe, za pesmu i spot su se pobrinuli Bačić i Dragojević!

U plejadu hitova se zatim upisuje i prelepa Ines Erbus noseći sve pred sobom kao „Tornado“ kako i nosi naziv njena pesma, za koju je Dušan Bačić napisao tekst!

Kao šlag na tortu dolazi nam neodoljiva Grupa Vigor i pesma „Marija“ za koju su opet „dežurni krivci“ Bačić i Dragojević!

Ovom pesmom je definitivno zaokruženo najraspevanije i najveselije leto do sada!

A.R.Čolović