Učiteljice i Tarapana Band kažu: „Ako mi se ne spava“!

00

„Ova pesma će vas osvojiti na prvo slušanje“, kažu Učiteljice koje su, nakon velikog uspeha njihovog poslednjeg singla „Dunav“, snimile novu pesmu „Ako mi se ne spava“ u duetu sa momcima iz Tarapana Band-a a koju potpisuju Dušan Bačić i Bojan Dragojević!

„Nakon nežne balade Dunav koja se sjajno zavrtela, želimo pred leto našu publiku da razveselimo jednom pozitivnom pesmom, kao i odličnim spotom“, kažu Ana, Matea i Silvia.

„Momci sjajno sviraju i pevaju i strašno su slatki pa nije ni čudo što je ženska publika luda za njima“, dodaju Učiteljice i kažu da je bilo sjajno sarađivati sa momcima iz Tarapana Band-a.

IMG_1837

Sa druge strane momci iza sebe imaju hit singl „Tebi u inat“ koji ima preko 3 miliona pregleda na YouTube-u i na koji su jako ponosni pa ne očekuju ništa manje od dueta sa Učiteljicama!

„Najbolje nam je bilo dok smo se vozili sa devojkama u starom kombiju iz 1968. koji ima 6 sedišta a nas je bilo 7 pa smo morali malo da se stisnemo“, kažu kroz smeh momci iz Tarapana Band-a i dodaju da im je jako drago što su Učiteljice izabrale baš njih za duet nakon Severine, Nede i Stavrosa.

8e6a6c639bb804c9d685de4d7f4cdaee

A.R. Čolović